Har du noen gang tenkt på hvordan ditt perfekte drømmehjem ser ut? Hvor stort er det, hvor i verden ville du bodd? Er det et praktfullt slott på toppen av et fjell, eller en koselig hytte ved stranden? Med Castle Builder II er det du som er arkitekten, og oppdraget ditt er å samle sammen ulike materialer for å kunne bygge drømmehjem til ulike karakterer, sånn som konger og prinsesser. Totalt kan du bygge hele 75 ulike bygninger! Spillutvikleren Rabcat Gambling har klart å skape en fantastisk verden, hvor du kan oppdage nye riker og uendelige overraskelser. Spillet ble lansert i 2017 og har en RTP er på 96,7 %

Hjulene er plassert på høyre side, med bakgrunnen til det riket hvor du har oppdraget ditt. På venstre side vil du se hvordan progresjonen til byggingen går. Du opplever nye verdener sånn som fredelige landsbyer, snøkledte fjell, middelhavsparadis med strand og palmetrær, og store ørkener. Du må huske å skru på lyden, den er forskjellig til alle rikene; fra fuglekvitring, bølger, middelaldermusikk, plutselig føler du som om du er invitert på et gammeldags ball med vals-musikk. Jobb deg videre i kartet for å låse opp nye riker. Det er mange spennende verdener som venter på å bli oppdaget, så hva venter du på med å begynne å spille?

 • Bygg drømmehjem
 • Rabcat Gambling
 • RTP 96,7 %
 • Mange ulike scenarioer
 • Full av detaljer
 • Perfekt bakgrunnslyd

Tema og tekniske detaljer

Castle Builder II har 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer. Før du begynner å bygge på drømmeslottet til prinsessen må du huske å sette inn innsatsen din. Minimum innsats er 0,01 euro og maksimum er 30 euro, du kan også velge myntstørrelse fra 0,01 til 2. Før spillet starter har du muligheten til å velge mellom 3 forskjellige avatarer som vil ha ulike funksjoner; Sam, Mandy og den siste som blir aktivert når du runder av spillet med en av de øvrige. Så skal du velge hvor i verden du vil bygge, du bygger for en bestemt karakter som har ulike byggeoppdrag til deg som er arkitekten. For hvert prosjekt vil du oppleve nye praktfulle riker.

Symbolene i spillet er ganske simple, men de passer perfekt inn i dette eventyrlige temaet til Castle Builder II. Det er 4 symboler som har lavest verdi; stenen, mursteinene, skifer og granitt. Likevel er disse 4 de viktigste symbolene for deg, fordi hver gang du får en vinnerkombinasjon med disse vil du få utdelt materialer for å kunne bygge slottet ditt. Andre symboler du kan finne er gullbarrer, skattkister, sølvring og en krone. Wild-symbolet er karakteren du spiller med. Han eller hun vil erstatte alle andre symboler med unntak av scatter-symbolet (som er gratisspinn ikonet) for å kunne gi deg en vinnerkombinasjon. Så her har du virkelig mulighet til å vinne fine gevinster.

Bonusfunksjoner

Castle Builder II tilbyr den klassiske gratisspinn-funksjonen. Symbolet er representert som et rosa tribal-mønster ikon hvor det står «freespins» i hvitt. Denne blir aktivert når du enten får 3, 4 eller 5 av dette symbolet hvor som helst på hjulene. Da vil du enten få 10, 15 eller opptil 20 gratisspinn hvis du er heldig. Dessverre er det ingen multiplikatorer på dine gevinster under disse rundene, slik som en ofte kan finne på andre spillautomater. Det er heller ikke mulig å få aktivert flere gratisspinn her. Så disse rundene er hovedsakelig laget for at du som arkitekt skal kunne samle sammen byggematerialer for å konstruere slottet uten å måtte bruke dine egne mynter.

Etter hver vinnerkombinasjon hvor du får byggematerialer vil du helt nederst til venstre se et lite rutenett som viser hvordan progresjonen til byggingen går. Når alle disse rutene er fylt opp med materialer er slottet ferdig. Da kan du reise videre til neste rike og starte byggingen på et nytt slott. Når alle slottene for en karakter er ferdig vil deres spillrunde være fullført. Etter hvert som slottet bygges vil ulike beundrere dukke opp, disse vil nemlig gifte seg med deg! For hvert slott som er fullført vil du kunne velge en som vil gi deg en pengegevinst. Det er 15 forskjellige riker i spillet. De første to rikene og det siste riket er bare tilgjengelig når du bruker en bestemt karakter.

Positive sider

 • Gratisspinn
 • Animert progresjon av byggingen
 • 15 ulike riker
 • Ekstra pengegevinst

Negative sider

 • Ingen multiplikator
 • Bare gratisspinn med Mandy

Konklusjon

Castle Builder II tilbyr en helt ny verden som er verdt å oppdage. En verden hvor du vil møte spennende karakterer som forteller ulike historier. Her vil du se fargerike og fantastiske detaljerte riker, akkurat som om de skulle vært tatt ut rett fra en eventyrbok. Spillet tilbyr til og med ulik bakgrunnsmusikk for hvert av rikene, og du vil høre bankingen av en hammer mens du bygger. Men du må huske å velge med omhu hvilken av avatarene du vil være. Sam bygger raskere, men tilbyr ingen bonusspill. Mens Mandy tilbyr gratisspinn-funksjonen, men bygger ikke like raskt. Start din reise som arkitekt og bygg praktfulle slott. Hvem vet, kanskje du får inspirasjon til å bygge ditt eget drømmehjem?