Det er få, om noen, av spillutviklerne som NetEnt som klarer å skape en helt unik oppmerksomhet og nysgjerrighet rundt nye spilleautomater. Med DazzleMe har de klart det kunststykket nok en gang. Denne gangen er det mest på grunn av den helt unike og spesielle designen og utformingen av automaten. Første gangen norske casinospillere kunne spille på DazzleMe var i august 2015. Uten et spesielt tema skulle en tro det bare ble en automat i mengden, med en himmelpreget bakgrunn, rolig avslappende musikk og tradisjonelle symboler som edelstener rikt fargelagt, 7-tallet og bjeller. Men DazzleMe kom med hele 76 gevinstlinjer og det i seg selv er ganske spesielt.

Grunnen til at DazzleMe har 76 gevinstlinjer ligger i utformingen av spilleautomaten som består av fem hjul men fordelt over henholdsvis 3, 4 og fem rader. Vi beskriver dette unike designet mer under avsnittet som omhandler tema og design. Utover det er dette en ganske tradisjonell spilleautomat med ordinære muligheter for justering av innsats og ønsket spillnivå. Det er om å gjøre her som på de fleste automater å få minst tre symboler på rekke og rad for å hente gevinst. Jo flere like symboler fra venstre mot høyre, jo høyere gevinst blir det. DazzleMe har dessuten tre tilleggsfunksjoner som kan gi deg noen riktig morsomme bonuser.

  • En unik spilleautomat med et helt spesielt design
  • NetEnt lanserte DazzleMe høsten 2015
  • DazzleMe har 76 gevinstlinjer fra venstre mot høyre
  • Spilleautomaten gir deg tre bonusfunksjoner i tillegg

Mer om design og detaljer ved spilleautomaten DazzleMe

Bakgrunnen på DazzleMe minner mest av alt om en nesten skyfri himmel med et gløtt av sol. Du har en antydning av funklende prikker som kommer godt overens med selve spillskjermen foran deg. Bakgrunnsmusikken består av rolige, behagelige toner som kan få deg til å føle at du er i en form for fritt svev. Lydene NetEnt ellers har lagt til selve spillet er også dempet og behagelige. Rent designmessig vil du umiddelbart se en unik utforming av spilleautomaten. Riktignok har den fem hjul, men de to første består av tre rader, de neste av fire rader mens det siste og største hjulet gir deg symboler over hele fem rader. Det er dette som gir deg 76 gevinstlinjer på maks nivå.

Når det kommer til innsatsen du skal sette kan du justere denne selv, akkurat på lik linje med de fleste spilleautomatene. Nivået, som bestemmer hvor mange mynter du satser hver runde og hvor mange gevinstlinjer som involveres, strekker seg fra 1-10. Vi anbefaler deg å spille på maks og heller justere myntverdiene før du begynner å spille. Myntverdiene går fra 0,01 og helt opptil 1 per spinn. Dette bestemmer hvor mange mynter du har til rådighet på det nivået du har justert deg til før du går tom. Du kan velge å spille på maks nivå og du kan også sette automaten til å spille automatisk med 10-1000 spinn uten at du behøver å gjøre annet enn å følge spent med.

Bonusfunksjoner

DazzleMe gir deg tre bonusfunksjoner i tillegg til ordinært spill. Det er tre morsomme funksjoner NetEnt har tillagt spilleautomaten, og som gir deg tre helt forskjellige tilleggsfunksjoner med store gevinstmuligheter. En funksjon som de har kalt Dazzling Wild Reels kan dukke opp når som helst underveis i det ordinære spillet og dukker opp på hvilket som helst av hjulene 1-5. Denne funksjonen sørger for en stor blå diamant som dekker hele hjulet og som erstatter alle andre symboler på automaten, unntatt Free Spin-symbolet. Denne funksjonen kan også dukke opp på flere hjul samtidig og vil i de fleste tilfeller alltid gi deg en eller annen form for gevinst basert på hvilke andre symboler som stopper opp foran deg på skjermen.

Det er et eget symbol som indikerer Free Spin-funksjonen, merket Free Spins. Du må ha minst tre av disse på hjulene, hvor som helst. Får du to vil spenningen øke indikert gjennom en egen lyd i påvente av om du får et til. Får du tre Free spins-symboler får du åtte gratisrunder, fire gir deg 12 gratisrunder og får du hele fem av dem har du 16 gratisrunder å se fram til. Under vår test ga disse gratisrundene vesentlig økt gevinst totalt. Underveis på disse gratisrundene får du opp identiske hjul ved siden av hverandre som kobler seg til de neste hjulene. Er du riktig heldig får du flere av disse samtidig og gevinsten blir mega.

Fordeler vi opplevde

  • Den morsomme designen gir unike muligheter til gevinster
  • Dazzling Wilds dukker opp tilfeldig og øker gevinstmulighetene
  • Free Spins er også en garantist for ganske pene gevinster

Noen ulemper kanskje?

  • Det kan gå lang tid mellom hver Dazzling Wild-funksjon og gir ikke alltid gevinst
  • Det er alt for sjelden Free Spins-funksjonen dukker opp
  • Tålmodighet er jammen en dyd

Oppsummering av DazzleMe

Spilleautomater er en morsom greie, spesielt om det er NetEnt som står bak. Det indikerer at det alltid er noen unike overraskelser på gang. Designen på denne automaten er første overraskelse, med hele 76 gevinstlinjer fra venstre mot høyre. Tilfeldige wilds er en annen overraskelse, men den dukker opp sjelden. Free Spins pleier alltid å være ustyrtelig artig, og det er de også her, når du endelig opplever å få noen av dem. I løpet av 12 gratisrunder på en time (!) opplevde vi lenkede hjul kun to ganger. Den totale innsatsen vi la inn endte opp med et lite tap etter en lang test. Det ble litt kjedelig og derfor avsluttet vi spillet. Men tålmodighet er jo en dyd, så lykke til!