Har du alltid drømt om å ta en tatovering, eller kanskje er du på jakt etter en ny en? Anerkjente Microgaming har laget en spillautomat hvor tatoveringer står i fokus. Det er kanskje ikke så rart når tatoveringer er noe de fleste har et forhold til, enten du har en selv eller kjenner noen som har en. På Hot Ink Slot har du blitt sjef på ditt eget tatoveringsstudio. Spillet tilbyr mye variasjon med gratisspinn, multiplikatorer, bonusspill, jackpot og en omspinn-funksjon som skiller seg ut fra de klassiske spillautomatene, så her vil du ikke kjede deg! Spillet kom ut i 2011 og har en RTP på 97,5 %

Grafikken i spillet er akkurat det du forventer å se når du kommer inn i et tatoveringsstudio. Hjulene henger foran en bakgrunn med ulike tatoveringsmotiver, sånn som sommerfugl, hodeskalle, kortstokk og bølger. På hvert av hjørnene kan du se to kvinner; til venstre en blond engel og til høyre en mørkhåret gotisk djevel. Disse vil du også kunne se i symbolene, og sammen danner de en Mixed Pay-funksjon. Husk å skru på bakgrunnslyden, hvor du kan høre rockemusikk med gitarriff som går opp et tak hver gang du får en vinnerkombinasjon. Med dette tatoverings-temaet er det ikke rart om du plutselig blir inspirert til å tatovere deg!

 • Tatoverings-tema
 • Microgaming
 • Gratisspinn
 • Jackpot
 • RTP 97,5 %
 • Detaljert grafikk

Tema og tekniske detaljer

Hot Ink Slot har 5 hjul, 4 rader og hele 1024 gevinstlinjer. Før du bestemmer deg for hvilken tatovering du vil ha og setter deg under nålen, må du huske å justere innsatsen din. Myntverdien er fra 0.01 til 1.00, og du kan satse mellom 1 til 10 mynter per spinn. Minimum innsats er 0,50 og maksimum er 125. Maks innsats per spinn er 500 mynter. Hot Ink skiller seg ut fra andre klassiske spillautomater ved at de tradisjonelle gevinstlinjene er byttet ut. Spillet har en 1024 Ways to Win-funksjon, dette betyr at du vinner med at symbolene havner etter hverandre på hjulene til venstre mot høyre, og ikke på bestemte gevinstlinjer.

Symbolene i spillet samsvarer veldig bra med temaet i spillet. Du finner de klassiske tatoveringene, sånn som den magiske nummer 8 biljardkulen, rødt hjerte med vinger, stjerne, terninger i flammer og en hestesko som både har en firkløver og en marihøne. I tillegg vil du se fasaden og tatoveringsstolen til studioet, en mann som tatoverer armen sin, engelen og djevelen. Wild-symbolet er «Hot Ink»- logoen, den erstatter alle symboler med unntak av scatter-symbolet, for å gi deg en vinnende gevinstlinje. Hvis du er så heldig og får 5 av disse på etterfølgende hjul vil du vinne jackpoten på hele 1000 mynter. Scatter-symbolet er representert som en kupong hvor det står «tattoo bonus», får du 3 eller flere av denne blir bonusrunden aktivert.

Bonusfunksjoner

Spillet har et annet scatter-symbol som kommer opp i gratisrundene. Det er 2 koi-fisker og om du får 3 eller flere av denne vil du kunne få opptil 20 gratisspinn, og utbetalingene under disse rundene vil bli doblet. Fiskene kan gi deg lykke, de kan nemlig føre deg til en gevinst på hele 100 000 mynter! Hot Ink har også en pay-to-respinn-funksjon. Her betaler du en avgift får å få muligheten til å spinne et bestemt hjul om igjen etter et avsluttet spinn. Dette gjør du hvis du trenger ett symbol for å få en vinnerkombinasjon. En annen funksjon er Mixed Pay. Her vil 2 ulike symboler danne en vinnerkombinasjon sammen, det er den kvinnelige engelen og djevelen som vil gi en gevinst.

I bonusspillet vil du bli ført til en ny skjerm. Her vil du se 3 ulike røde album og en lettkledd kvinne med ryggen til. Din oppgave er å trykke på et av albumene, hvor det står «arm», «back» og «leg». Albumet vil da åpne seg og velge ut en tatovering som har en varierende myntgevinst. Hvis du for eksempel har åpnet «arm»-albumet, og du lander på en tatovering, vil denne bli tatovert på kvinnens arm. Hvis du får opp alle 3 tatoveringene vil du bli belønnet med ikke bare mynter, men også 10 gratisspinn. Under disse rundene vil du få en multiplikator på 2x. I bonusrunden har du muligheten til å vinne opptil 122 500 mynter.

Positive sider

 • Gratisspinn
 • 2x multiplikator
 • Omspinn
 • Mixed Pay
 • Vinne opptil 122 500 mynter

Negative sider

 • Vinne bare store gevinster under bonusfunksjonene

Konklusjon

Hot Ink Slot har et originalt tema, og du vil kunne nyte den selv om du ikke er en stor tatoverings-entusiast. Grafikken med alle de klassiske tatoveringsmotivene og den rocka musikken passer perfekt inn i til dette temaet. Spillet tilbyr en rekke funksjoner, sånn som gratisspinn, multiplikatorer, omspinn og bonusspill. Så her vil spenningen være på topp, og du vil kunne øke mulighetene dine for å få en vinnerkombinasjon. Hvis lykken er med deg har du muligheten til å vinne store gevinster med koi-fiskene, hvor du kan få en utbetaling på opptil 100 000 mynter og under bonusspillet med 122 500 mynter. Så hva venter du på? Finn ditt favorittmotiv og sett deg ned i tatoveringsstolen!