Blir du fascinert av pirater, og liker du dokkespill? Da har du kommet til riktig sted. For det har NetEnt nemlig gjort noe med. Her kan du slå to fluer i ett smekk, ved å spille på en spilleautomat med pirater som dokkefigurer. Spillet har sjørøvere i et dokkespill som tema. NetEnt klarer å gjenskape opplevelsen ved å være på et dokkespill-teater med sjørøvere, samtidig som du kan vinne penger. Det er det ikke mange steder du kan kombinere. Test denne fantastiske spilleautomaten ut som en demoversjon først, om du skulle ønske det. Du vil absolutt ikke angre på å se de mange fantastiske symbolene av piratene.

På spilleautomatens fem hjul kan du spinne fram de klassiske kortstokk-symbolene, dog i en ny utgave. Du kan spinne fram forskjellige pirater og wild-symbol, scatter-symboler og forskjellige bonuser. Hele bakgrunnen er lagt til et dukketeater på de syv hav, hvor du ser en hånd skyve fram et sjørøverskip på havet. Du ser også det åpne havet, med små øyer med palmetrær på. Dette tar oss tilbake til de glade skoleårene, hvor det hele er satt opp som et skuespill fra barneskolen. Med glade og lette toner i bakgrunnen vil dette spillet få deg til å smile. Hook’s Heroes er et kjempekult spill om du vil dagdrømme deg litt tilbake til barneskoleårene dine.

  • Produsert av NetEnt
  • Temaet omhandler pirater i et dokkespill-teater

Tema og tekniske detaljer

Det NetEnt er kjent for er nettopp det å lage spennende og morsomme spill. For ikke å snakke om alle de brukervennlige spilleautomatene de lager. Det er intet unntak med dette spillet. Når det kommer til temaet, så omhandler dette rett og slett piratene på et dokkespill-teater. På denne spilleautomaten får du fem hjul og 20 gevinstlinjer, fordelt på tre rader. Du kan vinne opptil 194 800 mynter på dette spillet. Det du må gjøre før du begynner å spille på denne koselige teaterinspirerte spilleautomaten, er å bestemme deg for hvor mye du vil satse. Det gjør du ved å justere myntverdien nederst til høyre på spillskjermen. Det kan justeres fra 0,01 til 1 mynt.

Videre så kan du justere myntstørrelsen fra 1–10 mynter per gevinstlinje, dette gjør du ved å justere det fra nederst til venstre på spillskjermen. Dette gjør at du kan satse 200 mynter per spinn. Både små- og storspillere kan dra nytte av dette spillet. Når det kommer til symbolene i spillet, er det symboler i dokkespill-utgave. Dette er pirater i forskjellige kostymer og utsmykninger. Den første er en stor pirat med en piratlapp over øyet. Det neste symbolet er en liten baby-pirat med en lekeand på hodet. Det neste symbolet ut er en pirat med langt rødt hår, og deretter symbolet av en sur liten jentepirat. Til slutt er det en pirat med maling i ansiktet og bandana-skjerf over hodet sitt.

Bonusfunksjoner

For å hjelpe deg mot større gevinster, har Hook’s Heroes mange forskjellige bonusfunksjoner og spesielle symboler. Den første ut av de er en morsom liten piratgutt som smiler. Han fungerer som wild-symbolet, og kan erstatte alle de symbolene som du måtte mangle på hjulene. Den neste bonusfunksjonen er feén, den vil gjøre at du får flere wild-symboler opp på hjulene. Den neste funksjonen er et symbol med en havfrue, den vil gjøre at alle gevinstene du får dobler seg, men om du får et wild-symbol i denne funksjonen, vil det bli firedoblet. Den neste bonusfunksjonen er piraten. Den vil gjøre at du ikke trenger å få symbolene på rad for å vinne.

Funksjonen gjør at du vinner bare ved å ha symboler på hjulene, og ikke ved å ha de på rad. Dette er en fin bonusfunksjon som du kan dra nytte av. Det neste symbolet ut er et scatter-symbol, som du vil få gratisspinn fra. Det er et symbol med en gutt, hvor han har en lekekrokodille over hodet. Ved å få tre eller flere av dette symbolet, vil du få velge hvilken av de utvalgte funksjonene du ønsker. Enten feén, havfruen eller piraten får du lov til å velge ut. Du kan få opptil 15 gratisspinn for dette scatter-symbolet. Det er et fantastisk symbol, som du kan dra nytte av i jakten på de store gevinstene.

Fordeler

  • Mange kule bonusfunksjoner
  • Store gevinster

Ulemper

  • Et tema som ikke er spesielt tiltrekkende for voksne

Konklusjon

Spillet handler om det fantastiske dokketeateret fra barneskolen. Symbolene er morsomme og spennende for de som liker å dagdrømme litt tilbake til skoletiden. Hele spillet er basert på dette teateret. Det er store gevinstmuligheter i spillet, og det er store innsatsmuligheter når du skal spille på Hook’s Heroes. Selv om det er et sjørøverspill, så er det ikke like actionfylt som andre spill i denne utgaven. Det er fordi det er mange elementer fra barneskoletiden. Alt i alt et fantastisk spill fra NetEnt, med god brukervennlighet og store vinnermuligheter. Det vil ta deg rett tilbake til barneskoletiden, og du vil absolutt like det om du er fan av pirater og teater. Test det ut som en demoversjon først om du skulle ønske det.